Mysimba online kopen om gewicht te verliezen

 •   Koop uw medicijnen online
 •   Een medisch voorschrift laten valideren door artsen
 •   Laat het binnen 24 uur bij u thuis bezorgen

Naltrexon en bupropion zijn de belangrijkste bestanddelen van het afslankmiddel Mysimba. Het kan helpen met gewichtsverlies wanneer het wordt gebruikt in combinatie met een caloriearm dieet en lichaamsbeweging.

Meer dan een derde van de bevolking heeft overgewicht en meer dan 29% van de mensen in Europa is zwaarlijvig. De body mass index bepaalt of iemand als overgewicht of obesitas (BMI) wordt beschouwd.

Een BMI tussen 25 en 30 wordt beschouwd als overgewicht, terwijl een BMI boven 30 als zwaarlijvig wordt beschouwd. Een online BMI-calculator kan worden gebruikt om uw BMI te berekenen.

Hoe werkt Mysimba?

Hoe Mysimba werkt is nog niet volledig begrepen. De twee werkzame stoffen, bupropion en naltrexone, werken in op de gebieden van de hersenen die de energiebalans en de voedselinname regelen en verminderen de invloed van het gebied van de hersenen dat het plezier regelt dat met eten gepaard gaat, aldus het Europees Geneesmiddelenbureau.

Tot nu toe is gebleken dat Mysimba kopen zonder recept in België, in combinatie met een voedzaam dieet en matige lichaamsbeweging, een positief effect heeft, is aangetoond dat het lichaamsgewicht over een periode van 28 tot 56 weken met ten minste 5% vermindert.

Hoe wordt Mysimba beïnvloed door activiteit en dieet?

Een gezond, evenwichtig dieet met weinig verzadigde vetten is essentieel bij het gebruik van elk type van gewichtsreducerende medicatie.

Doelen voor gewichtsvermindering zijn ook afhankelijk van regelmatige activiteit. Het beoefenen van een sport of een andere vrijetijdsactiviteit die fysieke inspanning vereist, zoals joggen of dansen, kan zeer heilzaam zijn.

Om uw eet- en bewegingsgewoonten in de gaten te houden, kunt u overwegen een eetdagboek bij te houden. Dit kan u en uw arts helpen te bepalen welke aspecten van uw levensstijl moeten worden verbeterd. Misschien eet u bijvoorbeeld te veel van een bepaald soort voedsel of beweegt u niet genoeg.

Voor aanbevelingen over dieet en lichaamsbeweging kunt u het beste overleggen met onze online voorschrijver of een voedingsdeskundige.

Hoe moet ik Mysimba toedienen?

Mysimba wordt in oplopende doses gegeven.

Dosis van het weeknummer

Neem de eerste week elke ochtend een tablet.

Tweede week

Neem twee tabletten: een in de ochtend en een in de avond.

Week 3

Neem twee tabletten in de ochtend en één in de avond.

Vierde week en daarna

Twee tabletten moeten ’s morgens en ’s avonds worden ingenomen.

Informatie : Elke Mysimba tablet zou in zijn geheel en met een glas water moeten worden genomen. Mysimba tabletten moeten bij de maaltijd worden ingenomen. De tabletten niet kauwen, snijden of pletten.

De arts zal beslissen of u Mysimba moet blijven innemen na 16 weken behandeling en na elk jaar behandeling.

Als ik vergeet Mysimba in te nemen, wat moet ik dan doen?

Sla de ontbrekende dosis Mysimba over en ga door met het innemen van het geneesmiddel zoals voorgeschreven als u het vergeet in te nemen.

Om een ontbrekende dosis in te halen, geen extra Mysimba innemen.

Wat gebeurt er als ik te veel Mysimba neem?

Neem onmiddellijk contact op met uw arts of ga naar de dichtstbijzijnde kliniek als u meer Mysimba inneemt dan aanbevolen.

Het risico op ernstige bijwerkingen, zoals aanvallen, neemt toe als u Mysbima meer gebruikt dan aanbevolen.

Bijwerkingen en waarschuwingen voor Mysimba

Interacties

Medicijnen die u momenteel gebruikt voor andere aandoeningen en Mysimba kunnen interfereren. Voordat u Mysimba begint te gebruiken, is het essentieel dat u uw arts informeert over alle geneesmiddelen die u momenteel gebruikt.

De volgende geneesmiddelen kunnen interageren met de twee actieve ingrediënten in Mysimba:

Het eerste actieve ingrediënt in Mysimba is bupropion.
 • Het risico van het serotoninesyndroom kan toenemen bij gebruik van almotriptan en bupropion.
 • Amitriptyline – De blootstelling aan bupropion zal naar verwachting toenemen bij gebruik van amitriptyline.
 • Bupropion zal naar verwachting de blootstelling aan atomoxetine aanzienlijk verhogen.
 • De blootstelling aan bupropion moet aanzienlijk worden verminderd door carbamazepine.
Het tweede actieve bestanddeel van Mysimba is naltrexon.
 • Alfentanil – Naltrexone zal naar verwachting de effectiviteit van Alfentanil verminderen.
 • Naltrexone zal naar verwachting de werkzaamheid van buprenorfine verminderen.

U moet Mysimba niet kopen zonder voorschrift in België als u ook :

Monoamine-oxidaseremmers, waaronder fenelzine, selegiline en rasagiline, gebruikt voor de behandeling van depressie en de ziekte van Parkinson.

Opiaten omvatten opiaathoudende geneesmiddelen, zoals sommige hoestsiropen (codeïne linctus), geneesmiddelen voor verslavingsbehandeling (methadon), pijnstillers (codeïne en morfine), en diarree (paregoride).

Breng onze online voorschrijvers op de hoogte van alle geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief geneesmiddelen op recept en vrij verkrijgbare geneesmiddelen, evenals voedingssupplementen en kruidengeneesmiddelen.

Negatieve effecten

Hoewel niet iedereen bijwerkingen heeft, heeft elk medicijn een risico. Uw behandeling hangt af van uw kennis van de gevaren die aan uw medicijnen verbonden zijn.

De meest voorkomende negatieve effecten van Mysimba zijn de volgende:

 • continentale pijn
 • Agitatie
 • Angst
 • Malaise (Braken)
 • Constipatie
 • Moeite met slapen (vermijd inname van Mysimba voor het slapen gaan)
 • Ik voel me misselijk (misselijkheid)
 • Hoofdpijn
 • Spier- en gewrichtsklachten

Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen. De bijsluiter bij uw geneesmiddel bevat meer informatie over de veiligheid van Mysimba, inclusief een volledige lijst van bijwerkingen.

Vertel het uw arts als u bijwerkingen ervaart, ongeacht of ze hier, in de bijsluiter of elders staan vermeld.

Een allergische reactie

Als u allergisch bent voor bupropionhydrochloride, naltrexonhydrochloride of een van de andere bestanddelen die in de bijsluiter staan vermeld, mag u Mysimba niet gebruiken.

Het bevat lactose, Mysimba. Voordat u Mysimba online in België koopt, bespreek met uw arts als u te horen hebt gekregen dat u lactose-intolerant of gevoelig voor bepaalde suikers bent.

Mysimba

Stop met het online kopen van Mysimba in België en zoek onmiddellijk medische hulp als u een allergische reactie krijgt. Ga bij een ernstige allergische reactie onmiddellijk naar de spoedeisende hulp van het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Symptomen van de allergische reactie zijn onder andere:

 • Gebarsten, rode en droge huid
 • Rode, gezwollen en jeukende ogen
 • Rode, verheven en jeukende uitslag (netelroos)
 • Zwelling van de lippen, tong, ogen of gezicht
 • Beklemming van de borstkas
 • Maagpijn, reisziekte, misselijkheid of diarree
 • Piepende
 • Borstvoeding en zwangerschap

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, koop dan geen Mysimba zonder recept.

Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u Mysimba gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft, denkt dat u zwanger zou kunnen zijn of binnenkort zwanger wilt worden.

Als u een kind verwekt terwijl u Mysimba gebruikt, onmiddellijk contact opnemen met uw arts.

Aanvullende veiligheidsdetails

 • U kunt contact opnemen met onze online apotheekpartner via de online chatfunctie in uw account als u vragen heeft over Mysimba of gewichtsvermindering.
 • Mysimba mag niet worden gebruikt na de vervaldatum die op de verpakking staat vermeld. De datum is de laatste dag van de maand.
 • Gooi ongebruikte of verlopen geneesmiddelen niet bij het gewone huisvuil of in waterwegen. Breng verlopen of ongebruikte medicijnen naar uw apotheek en vraag hen om ze namens u op de juiste manier weg te gooien.
 • Houd medicijnen altijd buiten het zicht en bereik van kinderen en huisdieren.
 • Ook al heeft iemand anders dezelfde symptomen als jij, laat hem of haar nooit jouw medicijnen delen.
 • Veel mensen hebben vragen
De effectiviteit van Mysimba

In proeven verloor meer dan 40% van de deelnemers die Mysimba gedurende 28 of 56 weken innamen 5% van hun lichaamsgewicht.

Is het veilig om alcohol te drinken terwijl je Mysimba neemt?

Alcoholgebruik moet worden vermeden of geminimaliseerd bij gebruik van Mysimba voor gewichtsvermindering. Alcoholische dranken bevatten vaak veel calorieën en kunnen het risico op het ontwikkelen van aan obesitas gerelateerde problemen verhogen.

Zal Mysimba mijn rijvaardigheid of het gebruik van apparatuur beïnvloeden?

Door Mysimba kunt u zich slaperig of duizelig voelen. Als u deze bijwerking ervaart na inname van dit geneesmiddel, wacht dan tot u zich goed genoeg voelt om te rijden of apparatuur te gebruiken.

Hoeveel Mysimba kan ik innemen?

Om Mysimba optimaal te laten werken, moet je het minstens 16 weken innemen.

Mysimba kan zo lang worden gebruikt als nodig is om u te helpen uw gewichtsverminderingsdoelen te bereiken. Stop niet met het innemen van Mysimba zonder eerst uw arts te raadplegen.

Kan ik Mysimba tegelijkertijd gebruiken met middelen voor gewichtsvermindering zoals Saxenda of Orlistat?

Het gebruik van Mysimba met Saxenda of Orlistat wordt niet aanbevolen. Praat met uw arts als u de medicijnen voor gewichtsverlies die u al gebruikt wilt veranderen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *