Vitaros kopen tegen erectiestoornissen

  •   Koop uw medicijnen online
  •   Een medisch voorschrift laten valideren door artsen
  •   Laat het binnen 24 uur bij u thuis bezorgen

Wat is Vitaros crème?

Wilt u Vitaros kopen zonder recept in België? Een topische lotion genaamd Vitaros wordt gebruikt om erectiestoornissen te behandelen. Alprostadil, een prostaglandine (PGE-1) en het actieve bestanddeel ervan, zit ook in andere geneesmiddelen, waaronder Caverject en MUSE.

Vitaros crème werkt door het verwijden (openen) van de bloedvaten die de bloedstroom naar de penis regelen nadat ze door de huid zijn opgenomen. Daarnaast helpt het de bloedvaten te vernauwen (aanspannen) die ervoor zorgen dat de penis bloed verliest, waardoor het bloed in de penis blijft en deze lang genoeg rechtop kan blijven staan voor geslachtsgemeenschap.

Vitaros verschilt van geneesmiddelen op basis van alprostadil doordat het werkt doordat het met een plunjer in de opening van de plasbuis aan de punt van de penis wordt geïnjecteerd (meegeleverd in de verpakking). Het effect van de behandeling treedt op binnen 5-30 minuten en kan tot een uur duren. Aangezien alle andere geneesmiddelen op basis van alprostadil een injectie vereisen, is het gebruik van Vitaros relatief niet-invasief.

Patiënten die moeite hebben met het slikken van pillen of die de negatieve effecten ervaren van orale PDE-5-remmers voor erectiestoornissen, kunnen de aankoop van Vitaros zonder recept zeer nuttig vinden. In vergelijking met orale PDE-5 remmers heeft Vitaros kopen zonder recept in België minder interacties, minder bekende bijwerkingen en wordt het minder beïnvloed door eten en drinken.

Het is ook geschikt voor mensen die niet veilig orale PDE-5 remmers kunnen gebruiken omdat ze al nitraten nemen om angina of hartproblemen.

U moet deze behandeling altijd precies volgens voorschrift toepassen en bijzondere aandacht besteden aan de toepassingsinstructies. Het is gemakkelijker om de volledige voordelen van het product te verkrijgen en minder kans op bijwerkingen als u de bijbehorende instructies volgt.

Instructies voor het gebruik van Vitaros

Vijf tot dertig minuten voordat u van plan bent geslachtsgemeenschap te hebben, brengt u EEN dosis crème aan met de gebruiksklare plunjer (applicator) op de punt van de penis (urethra).

Beweeg met één hand, terwijl u staat, de huid om de opening van de penis te vergroten. Neem met de andere hand Vitaros, en plaats het uiteinde van het potje over de opening van de penis.

Houd de penis na het aanbrengen van de lotion gedurende 30 seconden verticaal om de lotion in de huid te laten dringen. Breng de medicatie niet meer dan één keer per 24 uur aan en niet meer dan 2-3 keer per week.

Plaats nooit het topje van de penis in de opening. Druk de plunjer langzaam in, het duurt 5 tot 10 seconden voordat de crème volledig is uitgewerkt. Houd de penis nog 30 seconden of langer rechtop om de crème te laten intrekken. U kunt een beetje crème achterlaten rond de ingang van de penis, die dan in de huid kan worden gemasseerd. Vul de dosering nooit aan door de inhoud van een andere verpakking Vitaros te gebruiken.

Was tot slot uw handen voordat u de verpakking weer in de aluminium verpakking plaatst en de beschermkap terugplaatst. Na gebruik van Vitaros crème, treedt de erectie tussen vijf en dertig minuten later op. De duur van de impact varieert tussen mannen, maar ligt vaak tussen één en twee uur.

Hoewel bijna iedereen geen bijwerkingen heeft, kan VITAROS online kopen in België ze veroorzaken zoals andere geneesmiddelen.

  • Als u een erectie heeft die langer dan vier uur duurt of als u symptomen van allergie voor het product heeft, bel dan onmiddellijk uw arts.
  • Meer dan één op de tien mensen kan deze veel voorkomende bijwerkingen ervaren: DE PERSOON (MAN) – Penisoedeem, huiduitslag, genitale pruritus, lichte tot ernstige plaatselijke pijn, branderig gevoel of ongemak, en roodheid van de penis – Ontsteking van de eikel (balanitis) – branderig gevoel, gevoelloosheid, tintelingen en trekken.
  • Het is een vrouw, de partner van de patiënt: Milde vaginale tintelingen of een branderig gevoel, vaginitis. Het is mogelijk dat het geneesmiddel of de vaginale penetratie dit effect veroorzaakt. Het gebruik van een glijmiddel op waterbasis kan de bijwerkingen verminderen en tegelijkertijd de vaginale penetratie vergemakkelijken.

De meeste bijwerkingen zijn van korte duur en verdwijnen binnen één tot twee uur.

Beschrijving van Vitaros

Vitaros is een gloednieuw receptgeneesmiddel voor de lokale behandeling van erectiestoornissen. Het bevat alprostadil als actief bestanddeel. Alprostadil is een prostaglandine. Het is een vasodilatator, die de bloedstroom naar de penis verhoogt door de bloedvaten te verwijden. Dit draagt bij aan de erectie van de penis.

Pas op voor mogelijke irriterende bijwerkingen (zie Bijwerkingen).

Het is raadzaam om een condoom te dragen en om Vitaros kopen zonder recept in België te vermijden als een vrouw zwanger is, borstvoeding geeft of mogelijk zwanger is.

Wat zijn de voordelen?

Tenzij ze ze niet kunnen innemen, worden orale fosfodiesterase-5 (PDE-5) remmers vaak voorgeschreven aan mannen met erectiestoornissen. Voor mannen die geen PDE-5 remmers kunnen gebruiken of die daarmee geen fatsoenlijke erectie kunnen krijgen, biedt Vitaros online kopen in België een ander soort behandeling.

Welke online winkels verkopen Vitaros crème?

Na het invullen van een korte online consultatie, kunt u Vitaros met recept kopen in België. Klik gewoon op het product hierboven om de online consultatie te voltooien.

Mogelijke negatieve effecten

De meest gemelde bijwerkingen zijn mild tot matig ernstig en omvatten licht tot matig ongemak, branderigheid, jeuk en roodheid van de penis.

  • Een vrouwelijke partner kan een licht vaginaal branderig gevoel of jeuk ervaren. Duizeligheid, flauwvallen, verhoogde hartslag en volheid van de penis zijn ongewone symptomen bij mannen.
  • De meeste bijwerkingen zijn van voorbijgaande aard en verdwijnen binnen 1-2 uur.
  • Als uw erectie langer dan vier uur duurt, moet u onmiddellijk uw arts raadplegen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *