Waar kan ik Wegovy online kopen? ✔️ Zonder recept

 •   Koop uw medicijnen online
 •   Een medisch voorschrift laten valideren door artsen
 •   Laat het binnen 24 uur bij u thuis bezorgen

Wilt u Wegovy kopen zonder recept in België? Wegovy is een unieke wekelijkse injectie die al mensen heeft geholpen gewicht te verliezen. De voorgevulde injectiepennen worden vervaardigd door Novo Nordisk, dat ook Saxenda en Ozempic produceert, twee andere injecties voor gewichtsvermindering.

Wegovy online kopen in België is goedgekeurd voor gebruikers met een BMI groter dan 35 kg/m2 en ten minste één gewichtsgerelateerde aandoening. In extreme omstandigheden kan het worden toegediend aan patiënten met een BMI van tussen 30 kg/m2 en 35 kg/m2.

In Europa is 1 op de 4 mensen zwaarlijvig. Diabetes, bepaalde kwaadaardige tumoren en hart- en vaatziekten, waaronder hartaanvallen en beroertes, zijn alle hoofdzakelijk te wijten aan zwaarlijvigheid.

*Wegovy is binnenkort verkrijgbaar bij onze partnerapotheek, maar in de tussentijd is Saxenda een even doeltreffende vervanger.

Hoe werkt Wegovy?

Semaglutide, het actieve ingrediënt in Wegovy, is een analoog van glucagon-like peptide-1 (GLP-1). Het stimuleert de productie van het hormoon insuline, dat de bloedsuikerspiegel regelt. Daarnaast remt semaglutide de maaglediging, Dit verlengt het gevoel van volheid en vermindert het hongergevoel.

Bij mensen met diabetes type 2 kan semaglutide helpen cardiovasculaire problemen, waaronder hartziekten en beroerte, te voorkomen. Wegovy moet worden gebruikt in combinatie met een evenwichtig, caloriearm dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Kan ik veel gewicht verliezen met Wegovy?

Een medische studie wees uit dat mensen die Wegovy zonder recept kochten in België over het algemeen 12% van hun lichaamsgewicht verloren.

Hoe lang duurt het voordat Wegovy werkt?

Het is onmogelijk te voorspellen hoe lang het duurt voordat Wegovy bij u werkt. Dit komt omdat ieders lichaam uniek is en verschillend reageert op geneesmiddelen.

Wegovy: Hoe gebruikt u het?

 • Wegovy is een onderhuidse injectie die u zelf geeft. De pennen hebben een kleine, verborgen naald die het medicijn net onder de huid afgeeft.
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over het bevestigen van naalden op de pen of het instellen van de juiste hoeveelheid, omdat elke Wegovy-pen wordt geleverd met een enkele dosis semaglutide en een naald. Om te injecteren, verwijdert u gewoon de dop en drukt u de pen tegen de huid.
 • U gooit de hele pen weg nadat u er uw wekelijkse dosis mee heeft gegeven. Nadat de injectie is gegeven, wordt de naald ingepakt om te voorkomen dat hij zichzelf prikt.
 • Controleer of de oplossing in de pen helder en kleurloos is voordat u Wegovy gebruikt. U kunt de oplossing controleren door een klein venster aan de zijkant van de pen.
 • Gebruik de pen spaarzaam als de oplossing troebel of verkleurd is of deeltjes bevat. Gebruik een nieuwe pen en gooi de oude pen weg in een scherpe container.
 • Wegovy kan op elk moment van de dag worden ingenomen, maar u moet proberen het elke week op dezelfde dag in te nemen.
 • U kunt Wegovy met of zonder maaltijden innemen.
 • Wegovy kan worden geïnjecteerd in de bovenarm, de dij of de buik. U moet de injectieplaats elke week veranderen.
 • Wegovy-pennen moeten worden weggegooid in een daarvoor bestemde scherpe container. Prikbakken mogen nooit geplaatst worden waar kinderen of dieren ze kunnen zien of bereiken. Gooi Wegovy-pennen nooit bij het huisvuil.

Hoe kan ik Wegovy veilig bewaren?

 • Koel Wegovy tussen 2 en 8 graden Celsius. Houd de pennen uit de buurt van de vrieszone. Verwijder nooit de doppen van de pennen.
 • Wegovy pennen kunnen tot 28 dagen bewaard worden bij 7-30°C.
 • Wegovy pennen moeten altijd buiten het zicht en bereik van kinderen en huisdieren gehouden worden.

Waarom zijn Wegovy-pennen verschillend gekleurd?

 • De groene, roze, bruine, blauwe en zwarte pennen worden geleverd in individuele doses.
 • U gebruikt elke kleur pen gedurende 4 weken voordat u uw dosis verhoogt met de volgende pen.
 • Uw dosering van Wegovy zal tijdens de behandeling toenemen totdat u de onderhoudsdosis van 2,4 mg per week bereikt.
 • Zodra u de onderhoudsdosis van 2,4 mg heeft bereikt, moet u de dosis eenmaal per week blijven innemen totdat u uw streefgewicht heeft bereikt.
Week – Kleur van de pen – Dosering
 • 1-4, Groen, 0,25 mg
 • 5-8, Roze, 0.5 mg
 • 9-12, Bruin, 1 mg
 • 13-16, Blauw, 1.7 mg
 • van 17, Zwart, 2.4 mg

Als ik vergeet Wegovy in te nemen op de geplande datum, wat moet ik dan doen?

Gebruik Wegovy zo snel mogelijk als u het vergeet in te nemen en uw volgende dosis over twee dagen of meer moet worden ingenomen. Sla de gemiste dosis over en hervat uw gebruikelijke dosis als het minder dan twee dagen voor uw volgende dosis is.

Wat moet ik doen als ik per ongeluk twee Wegovy-pennen achter elkaar gebruik?

Ernstige bijwerkingen zoals ernstige misselijkheid, braken en zeer lage bloedsuikerspiegel kunnen het gevolg zijn van het innemen van meer dan de aanbevolen hoeveelheid Wegovy. Ga naar de dichtstbijzijnde alarmcentrale als u per ongeluk meer Wegovy inneemt dan u zou mogen. Vergeet niet de verpakking en eventuele ongebruikte medicijnen mee te nemen.

Hoeveel Wegovy pennen moet ik gebruiken om de onderhoudsdosis te krijgen?

Voordat u de onderhoudsdosis van 2,4 mg bereikt, moet u 16 Wegovy pennen gebruiken, elk met een geleidelijk oplopende dosis. Om de onderhoudsdosis te bereiken, duurt het iets meer dan 4 maanden.

Is Wegovy beter dan Saxenda?

In een gerandomiseerd klinisch onderzoek verloren deelnemers die gedurende 68 weken Wegovy gebruikten gemiddeld meer gewicht (-15,8%) dan degenen die Saxenda gebruikten, die gemiddeld -6,4% van hun lichaamsgewicht verloren. De onderzoekers concludeerden echter dat er rekening moet worden gehouden met andere variabelen, zoals tolerantie en gevoeligheid voor elk afslankmiddel.

Wat onderscheidt Saxenda en Wegovy van elkaar?

Saxenda en Wegovy zijn beide injecties die mensen helpen gewicht te verliezen, maar ze verschillen op een paar belangrijke manieren.

Ten eerste hebben Wegovy en Saxenda verschillende ingrediënten. Wegovy bevat semaglutide en Saxenda bevat liraglutide. Beide componenten maken deel uit van een klasse van geneesmiddelen die het lichaam stimuleren om insuline te produceren en het hongergevoel te verminderen.

Wegovy wordt slechts eenmaal per week geïnjecteerd, in tegenstelling tot Saxenda, dat dagelijks moet worden geïnjecteerd om effectief te zijn. Voor de meeste mensen maakt dit de behandeling gemakkelijker en minder belastend.

Last but not least, Wegovy pennen vereisen geen naald. Elke Wegovy pen heeft een ingebouwde naald. Om de naald te activeren, hoeft u alleen maar de dop te verwijderen en deze tegen uw huid te drukken.

Kan ik overal heen met Wegovy?

Wegovy kan je overal brengen. Neem je handbagage en je Wegovy mee. Het kan bevriezen als u het in uw handbagage verpakt en in het ruim van het vliegtuig legt. Wegovy moet in de originele verpakking worden bewaard.

Vragen en antwoorden

Kan Wegovy worden ingenomen tijdens borstvoeding of zwangerschap?

Wegovy kopen zonder recept in België wordt afgeraden als u borstvoeding geeft of denkt zwanger te zijn. Wegovy moet worden gestopt twee maanden voordat u zwanger wilt worden.

Mag ik drinken tijdens het gebruik van Wegovy?

Het is raadzaam om niet te veel alcohol te drinken wanneer u Wegovy gebruikt om af te vallen. Alcoholische dranken kunnen veel calorieën bevatten en tegen u werken wanneer u probeert af te vallen.

Zal Wegovy mijn rijvaardigheid of het gebruik van apparatuur beïnvloeden?

U zou in staat moeten zijn om te rijden en machines te bedienen zonder last te hebben van wegovy. Doe dergelijke activiteiten niet als u last heeft van bijwerkingen, zoals duizeligheid of afwijkingen aan het gezichtsvermogen, tenzij u denkt dat het veilig is om dit te doen.

Is Wegovy gelijkwaardig aan Olympisch?

Wegovy en Olympic zijn niet identiek. Semaglutide is hetzelfde actieve ingrediënt in Ozempic en Wegovy, maar Wegovy heeft een hogere dosering en wordt geleverd in een andere pen.

Hoe lang kan ik Wegovy online kopen?

Wegovy mag maximaal twee jaar worden gebruikt.

Wat mag ik eten tijdens het gebruik van Wegovy?

Terwijl u Wegovy gebruikt, moet u een gezonde, evenwichtige voeding aanhouden. Om uw totale calorie-inname te verminderen, moet u maaltijden met veel zout, suiker en vet vermijden. U moet ook uw alcoholgebruik beperken.

Wat is de prijs van Wegovy in België?

 • Voor 1 Wegovy pen is de prijs : 144,70€
 • Voor 2 pennen van Wegovy is de prijs : 246,90€
 • Voor 3 pennen van Wegovy is de prijs : 349,90€
 • Voor 4 pennen van Wegovy is de prijs : 436,50€
 • Voor 5 pennen van Wegovy is de prijs : 521,70€ ( U bespaart 200€ )

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *